Atletiekvereniging Veluwe Apeldoorn

Zevenheuvelenloop
7hl
Samen met AV Veluwe trainen voor de Zevenheuvelenloop

AV Veluwe organiseert speciale trainingen ter voorbereiding op de Zevenheuvelenloop op 18 en 19 november. Ben je hardloper en op zoek naar een leuke uitdaging? Neem dan deel aan de Zevenheuvelenloop en de voorbereidingscursus. Met deze cursus ben je straks helemaal klaar voor de start en ga je met gemak die zeven heuvels over.

Deze cursus is een  bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma en wordt gegeven door gediplomeerde trainers van AV Veluwe. De cursus voor de Zevenheuvelenloop bestaat uit twaalf groepstrainingen en start op woensdagavond 30 augustus om 19.00 uur. Verzamellocatie is de parkeerplaats bij de ingang van kunststof atletiekbaan in het Orderbos te Apeldoorn. De kosten bedragen voor niet AV Veluwe leden € 27,50 incl. reflecterend veiligheidshesje en voor AV Veluwe leden gratis.

De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek.

Het minimum aantal deelnemers is 10 en het maximum is 20. Als we over het maximum heen gaan krijgen niet Av Veluwe leden voorrang boven Av Veluwe leden.

Het instapniveau is voor de 7 km. 30 minuten achtereen te kunnen hardlopen en voor de 15 km. 45 minuten. Het is dus geen beginnerscursus.

De Zevenheuvelenloop is één van de populairste loopevenementen van Nederland. Het evenement staat in de volksmond ook wel bekend als 'De kuitenbijter van Nederland'. Ondanks de glooiingen is het 15 km parcours het snelste ter wereld. Een ware uitdaging voor iedere hardloper! Vanwege het grote succes van de Zevenheuvelennacht kan je nu met deze cursus voorbereiden op de 7 km van de Zevenheuvelennacht.

Meer informatie over de aanmelding en de trainingen staan op de website van AV Veluwe.nl of neem contact op met Tinus Kleverwal via email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven