AV Veluwe op pad: lopen op de mooiste plekjes van de Veluwe. Kom en doe mee!

Zaterdag 24 februari, 8:45 uur, parkeerplaats "Veluwe Kootwijkerduin" Nieuw Millingenseweg.

We gaan nu naar de westkant van Apeldoorn toe, te weten Kootwijk. Alle zaterdaggroepen (Tonnie, Richard, Luc, Lia, Rob/Jan Willem) zijn aanwezig. De groepen starten om de 8:45. We willen graag gezamenlijk eindigen, per trainingsgroep wordt dan gevraagd om onderling koffie, thee drinken en wat anders te regelen.

De startlocatie is aan de Nieuw Millingenseweg (parkeerplaats Veluwe Kootwijkerduin) vanaf Apeldoorn op de A1, afslag kootwijk nemen en dan linksaf en dan net over het spoort aan de linkerkant. Probeer de parkeerplaats efficiƫnt te gebruiken dan is er voldoende parkeerruimte. Vraag anders ook nog even in je trainingsgroep of er mensen zijn die willen carpoolen, wel zo gezellig vaak en natuurlijk ook duurzaam. Wellicht zijn er ook leden die geen beschikking hebben over een auto.

Ook als je normaal niet op zaterdag traint ben je natuurlijk van harte welkom, inschrijven is niet nodig we zorgen voor voldoende trainers op de groepen. Op de website vind je een overzicht van de verschillende groepen en de snelheden en de afstanden die ze lopen.

 

Verstuiving