Woensdag 2 oktober 2019

Lopen is leuk. Overal en altijd. Maar toch schrikt het lopen van een wedstrijdje op de baan af.
Want ja, dat is toch alleen voor hele snelle? Van die fanaten? Nee dus, zo hoef je niet te denken.

De Coopertest en Baanloop 5000m, echt iedereen die kan lopen, kan meedoen. Sterker nog dit wordt aangemoedigd, want de ervaring leert dat hoe meer lopers meedoen, hoe gezelliger zo'n baanwedstrijdje wordt.

De 5000m is de 3e wedstrijd voor het Clubkampioenschap 2018!!!

Het Clubkampioenschap is voor alle lopers van AV Veluwe. Doe jezelf en ons een plezier en meld je aan, zodat we tijdig de serie-indeling kunnen maken. Iedereen jong of oud mag en kan meedoen. Je maakt zelfs kans om kampioen te worden, want natuurlijk worden de eindtijden op basis van je leeftijd omgerekend met de correctiefactor, de Sterkenfactor. Vanaf ongeveer 22.00 uur is de bijbehorende prijsuitreiking in de kantine van CSV Apeldoorn. Ook als je niet meedoet aan het clubkampioenschap kun je aanschuiven voor een drankje.

Aanmelden Coopertest en serie-indeling Clubkampioenschap
Iedereen kan zich gratis aanmelden bij Karin van Driel en Irma Kleverwal door het aanmeldformulier in te sturen. Ook is na-inschrijving op de dag zelf mogelijk, maar wij zien liever dat jullie je online aanmelden.

Inschrijven voor de Coopertest en Baanloop
Dit kan alleen op de wedstrijddag vanaf 18.45 uur.

Kosten voor niet-leden AV Veluwe
Voor alle onderdelen geldt hetzelfde bedrag, namelijk €3. Voor leden van AV Veluwe gratis! Geen pinmogelijkheid, dus neem voldoende contanten mee. Gepast betalen!

Starttijden
19.00 uur Coopertest
19.30 uur Baanloop 5000 meter
 

Locatie en kleedruimte
Atletiekbaan Orderbos Apeldoorn. Douche- en kleedgelegenheid en EHBO aanwezig.

Meer informatie?
Wil je mailen met de organisatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving
Rijdende op de A1 neemt u afslag 19 Hoenderloo. Vanaf de snelweg gaat u richting Apeldoorn. (Europaweg). Rechtdoor tot aan de verkeerslichten, daar gaat u linksaf (Laan van Spitsbergen). Rechtdoor en na de verkeerslichten de eerste weg links (Sportlaan) Deze volgt u en u neemt de tweede weg rechts. U bent nu in sportpark Orderbos. U vervolgt de rondweg en na een paar honderd meter heeft u aan de linkerkant de atletiekbaan.

Foto's
2015
2013 (Astrid Voorhorst)
2012
2009
2008