Een vrouwenprestatieloop over asfalt- en zandwegen in een bosrijke omgeving. Onze vaste speaker Henk Borgmeijer, staat weer aan de start om deze gezellige loop van vakkundig commentaar te voorzien. Tja mannen: deze wedstrijd is alleen voor vrouwen bedoeld. Niks ten nadele van jullie heren. Jullie komen de dames toch wel aanmoedigen?

Starttijden

11.00 5 kilometer (1 ronde)
11.00 10 kilometer (2 rondes)

Locatie, parcours en kleedruimte
De start en finish is op het terrein van De Hertenhorst (Kaapbergweg 45 te Beekbergen). Zie routebeschrijving onderaan deze pagina. EHBO, douche en kleedgelegenheid aanwezig. Voor kinderen en familie is er voldoende vertier en gemak op het terrein aanwezig. Klik hier voor een parcourskaartje


Inschrijven
Je kan alleen voorinschrijven via inschrijven.nl. Voorinschrijven is nog niet mogelijk. Via een automatische incasso wordt het inschrijfgeld van je rekeningnummer afgeschreven. Na-inschrijven is mogelijk op de wedstrijddag vanaf 10.00 uur. Geen pinmogelijkheid, neem dus voldoende contanten mee. Gepast betalen!

Kosten
Voorinschrijving
5km €6,50
10km €7,50

Na-inschrijving
Beide afstanden €10

Na inlevering van je startnummer ontvang je een flesje drinken

Ophalen startnummer
Het startnummer kun je vanaf 9.30uur  tot 10.45 uur ophalen bij het inschrijfbureau op de wedstrijddag zelf.

Drank na afloop en onderweg
Voor de loopsters van de tien kilometer is er onderweg een drankpost ingericht. Na de finish is er voor alle loopsters (zowel van de 5 als de 10 kilometer) sportdrank en water.

Foto's en in de pers
Foto's 2018 (Iris Sielias)
Foto's 2018 (Cees Weeda)

Foto's 2018 (Harry Stens)
Foto's 2017 (Sonja Kerkdijk)
Foto's 2017 (Henk Diekmann)
Foto's 2017 (Cees Weeda)
Foto's 2014 (Hans Jacobs)
Foto's 2014 (Harry Stens)
Foto's 2013 (Bas de Kluizenaar)
Foto's 2013 (Harry Stens)
Foto's 2013 (Sandra vd Berg)
Foto's 2013 (Frans Nab)
Foto's 2011 (Harry Stens) 
Foto's 2011 (Greetje Houwen)
Foto's 2011 (Frans Nab) 
Foto's 2011 (Bas de Kluizenaar)
Foto's 2010 (AV Veluwe)
Foto's 2010 (AV'34 Wim Derksen) 
Foto's 2010-2 (Eric Beatse Kiekjesdief)
Foto's 2010-1 (Eric Beatse Kiekjesdief)
Foto's 2010 (Eelke Deinert)
Foto's 2009 (AV Veluwe)
Foto's 2009 (AV'34 Wim Derksen)

Sfeerverslag 2010 (De Stentor)
Sfeervideo 2010 Warming-up (Eric Beatse Kiekjesdief)
Sfeerverslag 2009-1 (De Stentor)
Sfeerverslag 2009-2 (De Stentor)
Sfeerverslag 2008 (De Stentor)
Sfeerverslag 2007 (De Stentor)
Sfeerverslag 2006 (De Stentor)

Geen (tijds)limiet
De Nomen Race kent geen tijdslimiet of limiet in deelnemersaantal. Iedere dame mag en kan meelopen! Gezien de eerdere edities zien we dat het deelnemersaantal rap groeit. De organisatie kan dan eventueel beslissen om de voorinschrijving eerder te sluiten om de juiste kwaliteit te kunnen garanderen. Wees er dus snel bij.

Geen Championchip
Nee, er wordt niet gelopen met een championchip. Je tijd wordt dus niet opgemeten door middel van de kleine gele chip die aan je schoenveter bevestigd wordt. Geen gemodder dus met veters vlak voor de start.

Uitslagen
Je prestatie wordt met de hand genoteerd, dus zorg dat je startnummer duidelijk zichtbaar is op de borst. Dit betekent dus kortgezegd dat je verplicht bent om met beide armen in de lucht de finishstreep te passeren. Aan jou de keuze. Naast de finishlijn staat ook een grote klok zodat je ruim vantevoren kunt zien wat je eindtijd is van deze dag. Uiterlijk twee dagen na de loop kun je jouw tijd nalezen op de website van AV Veluwe

Prijzen
Na afloop is er een grote verloting op startnummer met prijzen ban de sponsors. Alle dames maken hierbij kans op een mooie prijs. Zelf in ontvangst nemen!

Geen mailpost
Als je je inschrijft en een geldig e-mailadres aan ons doorgeeft, krijg je van ons een automatische bevestiging van je inschrijving. We zullen je e-mailadres niet gebruiken om je te gaan bestoken met allerlei nieuwsbrieven en reclameacties.

Annuleren
Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt toch niet deelnemen, dan kun je dit tot uiterlijk 29 maart via een email naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. laten weten. Vermeld daarbij in ieder geval je voornaam, achternaam, woonplaats en deel te nemen afstand.

Jouw ervaringen na afloop
Na afloop van de Nomen Race zal op de website van AV Veluwe voldoende mogelijkheden zijn om jouw ervaringen van deze loop kenbaar te maken. Ook (eventuele) verbeterpunten kun je dan middels een simpel invulformulier insturen.

Meer informatie?
Wil je mailen met de organisatie? 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving
Vanaf A1 gaat u bij knooppunt Beekbergen de A50 op richting Arnhem. U neemt afrit 22 (Hoenderloo) aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf en de eerste weg weer rechts (Schalterdalweg). De tweede weg links (Kaapbergweg) en doorrijden tot het hoofdgebouw.

De A50 vanaf Zwolle neemt u afslag 22 (Hoenderloo) aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf en de eerste weg weer rechts (Schalterdalweg). De tweede weg links (Kaapbergweg) en doorrijden tot aan het hoofdgebouw.

De A50 vanaf Arnhem neemt u afslag 22 Hoenderloo) aan het einde van de afslag gaat u linksaf (andere richting is niet mogelijk) en de eerste weg weer rechts (Schalterdalweg) De tweedeweg links (Kaapbergweg) en doorrijden tot het hoofdgebouw.