Samen met AV Veluwe trainen voor de Zevenheuvelenloop

7hl

Zin in een uitdaging? AV Veluwe start met een speciale voorbereidingscursus op de Zevenheuvelenloop. In Apeldoorn gaat op woensdagavond 29 augustus om 19.00 uur deze 12-weekse cursus van start.

De cursus
Deze cursus helpt je om jouw persoonlijke doelstelling bij de Zevenheuvelenloop te halen. Dat kan het uitlopen van de wedstrijd zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record. In 12 weken train je onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, zodat jij alle zeven heuvels met gemak aan kunt! Dit jaar is er wederom de 7 km wedstrijd waar je je ook op voor kan voorbereiden. De eerste training begint op woensdagavond 29 augustus om 19.00 uur. Verzamellocatie is de parkeerplaats bij de ingang van kunststof atletiekbaan in het Orderbos te Apeldoorn.

Een training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop krijg je een trainingsschema mee zodat je thuis verder kunt trainen (2x per week).

foto 7 heuvelen

Ook voor leden van AV Veluwe!
Als lid van AV Veluwe kun je met deze cursus mee trainen.

Kosten en aanmelden
Deelname aan de voorbereidingscursus kost € 27,50. incl. een reflecterend veiligheidshesje. Voor AV Veluwe leden is deze cursus gratis.
Het minimum aantal deelnemers is 10 en het maximum is 20. Als we over het maximum heen gaan krijgen niet Av Veluwe leden voorrang boven Av Veluwe leden.
Het instapniveau is voor de 7 km. 30 minuten achtereen te kunnen hardlopen en voor de 15 km. 45 minuten. Het is dus geen beginnerscursus.
Aanmelden voor deze voorbereidingscursus kan gedaan worden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijven voor de Zevenheuvelenloop is al mogelijk en moet zelf gedaan worden.

De Zevenheuvelenloop: de najaarsklassieker!
In het weekend van 17 en 18 november 2018 staat de najaarsklassieker weer op het programma: De Zevenheuvelenloop. In de 34ste editie starten er ruim 32.500 deelnemers. Op zaterdagavond is er plaats voor 7.000 deelnemers. De Zevenheuvelenloop behoort daarmee tot de populairste loopevenementen van Nederland. Het evenement staat in de volksmond ook wel bekend als 'De kuitenbijter van Nederland'. Ondanks de glooiingen is het 15 km parcours de snelste ter wereld. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen is het wereldrecord bij de Zevenheuvelenloop gelopen. Elk jaar is de absolute wereldtop present. Op zaterdagavond 17 november is er een 7 kilometer voor iedereen die de 15 km nog niet aan kan, durft of wil. Sta samen aan de start met deze toppers en ga je persoonlijke uitdaging aan! Meer informatie over de Zevenheuvelenloop vind je op www.zevenheuvelenloop.nl

De trainers van AV Veluwe zijn er klaar voor om je te begeleiden op weg naar de Zevenheuvelenloop. Doe mee, dan ben jij er straks ook klaar voor!

Neem voor meer informatie contact op met Tinus Kleverwal via email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.