Samen met AV Veluwe trainen voor de Zevenheuvelenloop

Logo 7 heuvelen


AV Veluwe organiseert speciale trainingen ter voorbereiding op de Zevenheuvelenloop op 17 en 18 november. Ben je hardloper en op zoek naar een leuke uitdaging? Neem dan deel aan de Zevenheuvelenloop en de voorbereidingscursus. Met deze cursus ben je straks helemaal klaar voor de start en ga je met gemak die zeven heuvels over.

Deze cursus is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma en wordt gegeven door gediplomeerde trainers van AV Veluwe. De cursus voor de Zevenheuvelenloop bestaat uit twaalf groepstrainingen en start op woensdagavond 29 augustus om 19.00 uur. Verzamellocatie is de parkeerplaats bij de ingang van kunststof atletiekbaan in het Orderbos te Apeldoorn. De kosten bedragen voor niet AV Veluwe leden € 27,50 incl. reflecterend veiligheidshesje en voor AV Veluwe leden gratis.

De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek.

Het minimum aantal deelnemers is 10 en het maximum is 20. Als we over het maximum heen gaan krijgen niet AV Veluwe leden voorrang boven AV Veluwe leden

Het instapniveau is voor de 7 km. 30 minuten achtereen te kunnen hardlopen en voor de 15 km. 45 minuten. Het is dus geen beginnerscursus.

De Zevenheuvelenloop is één van de populairste loopevenementen van Nederland. Het evenement staat in de volksmond ook wel bekend als 'De kuitenbijter van Nederland'. Ondanks de glooiingen is het 15 km parcours het snelste ter wereld. Een ware uitdaging voor iedere hardloper! Vanwege het grote succes van de Zevenheuvelennacht kan je nu met deze cursus voorbereiden op de 7 km van de Zevenheuvelennacht.

Meer informatie over de aanmelding en de trainingen staat op de website van AV Veluwe.nl of neem contact op met Tinus Kleverwal via email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.