Vanaf 1 januari 2019 compleet nieuwe website!

Beste clubleden en belangstellenden,
Na maanden voorbereiding gaat het dan binnenkort beginnen. Vanaf 1 januari 2019 is er een compleet nieuwe website van en voor onze mooie club. Natuurlijk gewoon te vinden via www.avveluwe.nl.
Een frisse nieuwe look&feel. Het zal ongetwijfeld even wennen zijn. Maar een heleboel is ook bij het oude gebleven. Natuurlijk is de clubinfo te vinden. En info over de trainingen en wedstrijden. De fotoboeken zijn ook nog steeds bereikbaar. Maar allemaal wat makkelijker te vinden en wat logischer van opbouw hopen wij.
Tegelijkertijd zullen ook de social media kanalen veranderen. Er komt een centrale Facebookpagina voor Veluwe. Maar ook aparte pagina’s voor de loopjes en andere activiteiten. Alles om beter met elkaar in contact te komen. AV Veluwe is vooral een club van de leden zelf, jullie dus. Dus reageer op Facebook en kom in contact met elkaar via deze pagina’s.
Op de site vind je de algemene verhalen en info. Het gesprek met elkaar gebeurt op Facebook. We zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het ons weten via de site en Facebookkanalen.

De PR commissie (Esther Veenhuizen, Martijn van Eck, Dik Musch en René van Vliet)